Image Image Image Image Image
┬ę Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

animaties

27

mrt
2013

In animaties
apps

Door Stefan de Groot

Timo en het toverstokje app intro

On 27, mrt 2013 | In animaties, apps | Door Stefan de Groot

Voor de nieuwe kinderboeken app Timo en het toverstokje verzorgde ik het ontwerp van de app, de animaties en audio. Hieronder het intro van de app.

Op basis van de illustraties van de Belgische illustrator Klaas Verplancke, bewerkte ik de originele illustraties in Photoshop, animeerde ik alles in Anime Studio Pro en voegde ik de special effects toe in Motion. Het intro van de app is een Quicktime filmpje. Voor alle andere animaties heb ik gebruik gemaakt van spritesheet animaties. Timo en het toverstokje is een gratis app en is verkrijgbaar voor iPad en Android.