Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

eigen werk

Tentoonstelling Anton Mol de ontdekking van het eiBoek

On 20, mei 2014 | In eigen werk, Ontwerp, strips | Door Stefan de Groot

Creative Cave presenteert tijdens de Stripdagen Haarlem 2014: Anton Mol en de ontdekking van het eiBoek. Het is een tentoonstelling van de serie interactieve  audio E-books: ‘De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol.

Apps en e-books
Sinds de komst van de iPad is de manier van lezen veranderd. Steeds meer mensen kiezen ervoor om verhalen op hun iPad of e-reader te lezen of te beluisteren. Vanaf 2010 maakt De Groot rijk geanimeerde kinderboeken apps, waaronder Timo en het toverstokje en de ‘De gelukkige olifant’.

Prof. Dr. Anton Mol
‘De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol’ is een prentenboek serie die De Groot 20 jaar geleden maakte met de Haarlemse schrijver en theatermaker Paul Rooyackers. De serie is nu opnieuw uitgegeven als E-book serie voor de iPad. De boeken zijn interactieve audio boeken. De serie gaat over Prof. Dr. Anton Mol, een wetenschappelijk onderzoeker in de biologie, verzamelaar en ontdekker van bijna uitgestorven diersoorten.


Tentoonstelling

‘Anton Mol en de ontdekking van het eiBoek’ is een presentatie van de 3 delen uit de serie ‘De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol’: ‘Een ongelooflijk verhaal’, ‘Het eerste nijlpaard’ en ‘De laatste wereldkampioenschappen’. De tentoonstelling wordt op ludieke wijze gepresenteerd door Prof. Dr. Anton Mol.

De tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door Creative Cave, Robben Art & Design en Technodesk.
31 mei & 1 juni 2014
Locatie: Jansstraat 46, Haarlem
Openingstijden: 10:00 uur – 17:00 uur

Tags | , , , , , , , , ,