Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

Portfolio

Video trailer voor prentenboek

Video trailer voor prentenboek

Voor het prentenboek Engeltje maakten we deze video trailer op basis van de originele illustraties. Bent u uitgever en wilt u uw fonds via Social Media promoten? Dan is een videotrailer een uitstekende methode.

Social Media om boek te promoten

De trailer wordt gebruikt om het prentenboek te promoten via Social Media. Het filmpje wordt gedeeld op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram. Elk platform heeft zijn eigen manier om video’s te delen. Daarom hebben we verschillende versies gemaakt van de trailer. Op YouTube en Facebook  staat de volledige trailer van 90 seconden.

Prenten boek trailer Social Media

Voor Instagram kan je filmpjes plaatsen van 60 seconden en op Twitter filmpjes van 2 minuten en 20 seconden. Het is verstandig om de filmpjes te uploaden op het platform zelf voor betere deelbaarheid. Creative Cave heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van videos op alle platforms, zodat ze worden gezien en gedeeld via social media. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een YouTube kanaal en tips geven hoe u het beste gebruik kan maken van Instagram, Twitter, Facebook en YouTube.

Verfilmen boek

Bewerking prentenboek trailer

Creative Cave neemt de hele productie van de boeken trailer op zich. Het schrijven van het script, de bewerking van de beelden, het opnemen van de voice-over en de uiteindelijke edit van de trailer. Prentenboeken lenen zich prima voor het maken van een pakkende trailer. Het beeldmateriaal is al beschikbaar. De originele scans verwerken we in de verfilming van het prentenboek voor de trailer. Eerst schrijven we een script voor de trailer. Na goedkeuring gaan we aan de slag met het verfilmen van het boek. De prenten kunnen tot leven worden gebracht via animatie, of de illustraties kunnen dynamisch worden verfilmd. Creative Cave heeft jarenlang ervaring met het verfilmen van kinderboeken en prentenboeken voor televisie apps en eBooks. Voor het verfilmen van een roman kunnen we ook een trailer maken met videobeelden.

Bent u uitgever en wilt u ook een mooie trailer van uw boek of prentenboek?
Neem dan contact op met Stefan de Groot van Creative Cave.