Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

Portfolio

Realistisch schilderij gebouw

On 13, sep 2017 | In | Door Stefan de Groot

Realistisch schilderij gebouw

Realistisch schilderij gebouw

Wilt u een realistisch schilderij van uw gebouw? Kunstenaar Stefan de Groot schildert het op de iPad Pro, zodat u het schilderij kunt gebruiken voor promotionele doeleinden en het schilderij tevens op doek op kunt hangen in uw kantoor. Neem contact op met Stefan de Groot van Creative Cave voor de mogelijkheden.

 

Schilderij van uw kantoor als relatiegeschenk

Schilderij Rabobank Haarlem Stefan de Groot

Het is ook mogelijk om van het schilderij ansichtkaarten en posters te laten maken om te versturen aan uw klanten als relatiegeschenk.

 

 

Time Lapse van schilderij

Time Lapse Teylers Museum, Stefan de Groot

Tik op de afbeelding om de Gif animatie af te spelen.

Van het schilderij kunt u ook een time lapse video ontvangen, waarin is te zien hoe het schilderij ontstaat. Deze kunt u bijvoorbeeld delen via Social Media of als een Gif animatie op uw site.

LookUp Haarlem tijdens Kunstlijn Haarlem 2017

 

LookUp - Haarlem Stefan de Groot

Kunstenaar Stefan de Groot schildert details van gebouwen uit Haarlem. Als je omhoog kijkt in de winkelstraten en in de stad zie je de mooiste architectuur en sculpturen. Alle schilderijen zijn geschilderd in een drie- punt perspectief, waardoor er een dynamisch beeld ontstaat. De Groot schildert alles op de iPad Pro. Tijdens de tentoonstelling zijn van alle schilderijen videos te zien van het ontstaan van de schilderijen. Je ziet ze tot leven komen. De schilderijen zijn Giclées op canvas. Tijdens Kunstlijn Haarlem 2017 is werk van Stefan te bewonderen bij:

Jopo de Pojo 
Kleine Houtstraat 11-A
2011 DD HAARLEM

Openingstijden: 11:00 uur – 18:00 uur
3, 4 en 5 november 2017