Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

Portfolio

On 23, dec 2015 | In | Door Stefan de Groot

Infographics Alex RTL Z

Infographics Alex RTL Z
Voor Alex Vermogensbank  maak ik infographics voor de Beursflitsen die worden uitgezonden op RTL Z.  Het zijn korte items waarin Hans Oudshoorn van Alex het laatste beursnieuws toelicht.

De infographics ondersteunen de presentatie. Meestal worden de infographics  vol in beeld gebracht. Sander van Weert van Avalanche Film kwam met het concept om korte items te maken waarin de presentator continue in beeld blijft en de infographics over de video verschijnen. Hierdoor wordt de kijker meer bij het onderwerp betrokken. De illustraties zijn summier en grafisch en zijn gemaakt in de huisstijl van Alex.
Alex-Infographics
De presentator staat links of rechts in het beeld waardoor er plek overblijft voor de infographics. Het beurs jargon is soms erg abstract, het is dus een uitdaging om dit jargon zo helder mogelijk uit te leggen. De beelden vullen de items aan en zijn geïntegreerd in de presentatie.

De Alex Beursflitsen zijn te zien op RTL Z en tevens op het YouTube kanaal van Alex Vermogensbank.
AlexBank-Infographics-RTLZ
Wilt u ook infographics laten maken voor uw video presentatie of als ondersteuning bij een product of dienst? Neem dan contact op met Stefan de Groot van Creative Cave. Ga naar Contact en stuur een mail of bel.