Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

Portfolio

On 23, feb 2016 | In | Door Stefan de Groot

Apple Store presentatie Apple Pencil

Apple Store presentatie Apple Pencil

Op 18 februari 2016 gaf ik een presentatie in de Apple Store Amsterdam. Het Apple Store Event: Tekenen met Stefan de Groot ging over het tekenen met de Apple Pencil op de iPad Pro.Op mijn You Tube kanalen Stefan Tekent en Stayf Draws geef ik teken lessen en tutorials over het gebruiken van sofware zoals Photoshop, Anime Studio Pro en Adobe Animate CC. Toen de Apple Pencil uitkwam heb ik er ook meerdere video’s over gemaakt. Hoe is het om met Apple Pencil te tekenen op de iPad Pro? De video’s zijn niet onopgemerkt gebleven. Op Stayf Draws werd de video Unboxing Apple Pencil Drawing Review meer dan 126.000 keer bekeken.
nl_amsterdam_stefan-de-groot_facebook_newsfeed_1200x628
Begin dit jaar werd ik uitgenodigd door Apple Nederland om te spreken over een mogelijke demonstratie in de Apple Store Amsterdam, resulterend in het Apple Store Event: Tekenen met Stefan de Groot. De demonstratie werd goed ontvangen door de bezoekers en Apple Nederland.
Stefan Tekent met Apple Pencil
Voor de presentatie heb ik ook een gratis e-book gemaakt: Stefan Tekent met Apple Pencil. Het e-book vertelt mijn eigen verhaal over de overgang van het tekenen op papier naar het digitaal tekenen.

Wat is er in de afgelopen 15 jaar veranderd in het digitaal tekenen?   Waarom heeft Apple zo lang gewacht met het produceren van een stylus. Waarom heeft Apple  voor een potlood gekozen? Kan de Apple Pencil de concurrentie aan met de Wacom Cintiq? Als je wantwoord op deze vragen wilt hebben download dan nu mijn gratis e-book in iBooks.
Tik op de onderstaande link en download het e-book: