Image Image Image Image Image
┬ę Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

animaties

Opening Vechtpark

On 01, jul 2016 | In animaties, regie, script | Door Stefan de Groot

Voor Waterschap Vechtstromen hebben we deze video gemaakt voor de opening van het Vechtpark Hardenberg. Een bijzonder project waarin natuur en de stad nauw verbonden zijn met elkaar.

Ontwerp Vechtpark
Een jaar geleden maakte ik al een video over de totstandkoming van het Vechtpark. Veel projecten moesten toen nog worden gerealiseerd. Ik maakte een impressie van wat nog komen zou. Op basis van ontwerp schetsen, foto materiaal en een hoop overleg schreef ik het script en maakte ik deze impressie video.

Vechtpark Hardenberg opening
Het is daarom erg bijzonder om nu te kunnen filmen op de locaties die zijn gerealiseerd. Samen met Siebe Meijer, Ivar Waleveld en Kees Veerman filmden we het Vechtpark Hardenberg. Op basis van de vorige video schreef ik het script en maakte ik de edit voor de video. Voor het opening shot en eindshot had ik nog een grafisch element nodig. In de vorige video waren de shots van de verfkwast het bindend onderdeel voor alle ontwerpen. Voor de video over de voltooiing van het Vechtpark wilde ik alles zo helder mogelijk in beeld brengen. Tijdens het filmen stonden we op Het Transferium. Een parkeerplek met een wijd uitzicht over de Vecht en Hardenberg.

Grafisch element
CreativeCave-VechtparkHardenberg-tegel

In het midden van de parkeerplek ligt een stalen tegel met Vechtpark Hardenberg erin gegraveerd. Een prachtig grafisch element om de video mee te starten. Over de videobeelden schetste ik de tegel en bracht deze in de edit samen. Het Transferium is het laatste project dat voltooid is. In het begin van de video laat ik alleen het detail van de tegel zien en maken we een vlucht over het Vechtpark van noord naar zuid. Aan het einde van de video wordt pas duidelijk dat de tegel onderdeel uitmaakt van het Transferium.


We hebben met veel plezier gewerkt aan het maken van de video. Het is altijd bijzonder om in de natuur te filmen.

Tags | , , ,