Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

illustraties

22

jun
2015

In illustraties

Door Stefan de Groot

Illustraties voor presentatie

On 22, jun 2015 | In illustraties | Door Stefan de Groot

Om de aandacht vast te houden tijdens een presentatie is het handig om gebruik te maken van beeld. Of u nou Powerpoint of Prezi gebruikt tijdens uw presentatie,  er is niets dodelijker dan bullets met teksten erop. U zal snel de aandacht verliezen.

Voor presentaties maak ik ondersteunende illustraties. Beelden die tot de verbeelding spreken. Het kunnen beelden zijn die direct met het onderwerp te maken hebben, of beelden die meer een idee laten zien.  De illustraties kunnen de bullets of hoofd onderwerpen vervangen en een startpunt zijn om uw Powerpoint presentatie te houden. Op deze manier word uw presentatie ook organisch en kunt u het publiek onderdeel maken van uw verhaal.
Illustraties-presentatie2-creative-cave
Voor Mark Borgers van Business ID maakte ik deze illustraties over de duurzaamheid van een hockeyclub. Het is  een grote overzicht tekening waarin de hele presentatie is verwerkt. Een mooi begin van een presentatie, want u laat de toeschouwer meteen alle onderwerpen zien, zonder er direct op in te gaan.
Illustraties-presentatie3-creative-cave
Daarna komen alle onderwerpen in de presentatie aan beurt en wordt er een uitsnede gemaakt van elk onderwerp zonder dat het algemene verhaal en beeld uit het oog wordt verloren.  Wilt u ook een  dynamische presentatie geven en uw publiek blijven boeien? Neem dan contact op met Stefan de Groot van Creative Cave. Hij zet uw woorden om in beelden.

Tags | , , , ,