Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

tentoonstelling

22

jan
2020

In tentoonstelling

Door Stefan de Groot

F1 3D Sound Experience Zandvoorts Museum

On 22, jan 2020 | In tentoonstelling | Door Stefan de Groot

F1 3D Sound Experience Zandvoorts Museum

Creative Cave gaat voor het Zandvoorts Museum de F1 3D Sound Experience produceren over de geschiedenis van Formule 1 in Zandvoort.

Magic Moments Formule 1 – Zandvoort
Magic Moments Zandvoorts Museum

Zandvoort staat dit jaar in het teken van de Grand Prix Formule 1. Er wordt gebouwd aan een nieuw circuit, mobiliteit, duurzame oplossingen, side events en Zandvoort marketing. Er gaat geen dag voorbij of er is nieuws over de terugkeer van dit legendarische autosport event.

3D Sound Experience

F1 3D Sound Experience Zandvoorts Museum
In het Zandvoorts Museum is tijdens de expositie Formule 1 Magic Moments een F1 3D Sound Experience te beleven. In deze experience wordt de geschiedenis verteld van het Zandvoort Circuit van 1948 t/m 1985 aan de hand van unieke beelden en geluiden. Voor deze experience wordt een aparte ruimte gebouwd voor een ultieme beleving van beeld en geluid. Volg de Grand Prix races met een 3D geluid en hoor de auto’s om je heen denderen. Voel het enthousiasme van de finish van een race. Het Zandvoort Circuit heeft een boeiende geschiedenis van een race door de straten van Zandvoort tot het professionele circuit waar grootheden als Jim Clark, Alain Prost en Niki Lauda hun overwinningen behaalden. Beleef deze historische races op een ultieme manier.

F1 3D Sound Experience conceptekening

F1 3D Sound Experience conceptekening Stefan de Groot

Technodesk Visuele Media

Creative Cave werkt voor het maken van tentoonstellingen nauw samen met Edwin Teunissen van Technodesk Visuele Media. Technodesk verzorgt de techniek voor gemeentes en musea, waaronder het Frans Hals Museum, Het Maurits Huis, Het Allard Pierson Museum, Teyler’s Museum en Museum Haarlem.

Techniek voor F1 3D Sound Experience

In de ruimte komt een scherm van 6 meter bij 4 meter te hangen waardoor de bezoeker de historische races kan volgen. Het grote scherm wordt mogelijk gemaakt door short throw beamers en een 3D sound systeem.

De F1 3D Sound Experience wordt gemaakt door Stefan de Groot van Creative Cave in samenwerking met Edwin Teunissen van Technodesk Visuele Media. Zij waren al eerder verantwoordelijk voor de succesvolle tentoonstelling ‘We gaan naar Zandvoort!’.
Magic Moments Formule 1 – Zandvoorts zal van 13 maart t/m 17 mei 2020 te zien zijn in het Zandvoorts Museum.