Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

eigen werk

05

jan
2013

In eigen werk

Door Stefan de Groot

Creative Cave Publishers apps en ebooks

On 05, jan 2013 | In eigen werk | Door Stefan de Groot

Begin dit jaar ben ik gestart met Creative Cave Publishers. Met de uitgeverij ga ik apps en enhanced ebooks uitgeven. Met Creative Cave Publishers had ik in het verleden al boeken uitgegeven, maar met deze nieuwe opzet hou ik het alleen bij digitale uitgaves. Het plan is om mijn eigen werk uit te geven voor de AppStore en iBooks. De nadruk van de apps en ebooks zal gaan liggen op animatie en strips. De eerste app  die zal verschijnen voor iPhone en iPod Touch is Okidoki. Naast mijn eigen werk geef ik ook werk uit van andere auteurs. De eerste ebook strip die uitkomt is Olivier Flap: een kleur avontuur. Verder ga ik ebooks en apps uitgeven van mijn eigen tekenfilm karakter Kwab het nijlpaard. Voor iBooks zal het een boekserie worden met bewerking van klassieke verhalen,. Kwab en de Klassiekers. De volgende titels zullen van Kwab verschijnen: Kwab’s Reizen, Baron von Kwabschauzen, Kwabenezer Scrooge. Creative Cave Publishers zal de apps en ebooks eerst uitgeven in het Engels. Daarnaast zullen enkele titels ook in het Nederlands verschijnen. Hieronder een eerste schets van  Kwabenezer Scrooge voor de iBook uitgave die in december 2013 zal verschijnen:

Tags | , , , , ,