Image Image Image Image Image
┬ę Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

apps

12

feb
2016

In apps

Door Stefan de Groot

Apple Pencil presentatie in Apple Store

On 12, feb 2016 | In apps | Door Stefan de Groot

Apple Pencil presentatie in Apple Store.
Op 18 februari 2016 om 19:30 houdt illustrator en animator Stefan de Groot een demonstratie over het tekenen met de Apple Pencil op de iPad Pro in de Apple Store Amsterdam.

Apple Nederland heeft mij uitgenodigd om een demonstratie te geven over het tekenen met de Apple Pencil op de iPad Pro. Veel van mijn illustratiewerk en storyboard teken ik op de iPad. Met de komst van de Apple Pencil en de iPad Pro is het eindelijk mogelijk om ook voor print illustraties te maken. Op mijn You Tube kanaal Stefan Tekent en het Engelstalige YouTube kanaal Stayf Draws heb ik meerdere video’s gemaakt over het tekenen met de Apple Pencil. De video Unboxing Apple Pencil and Drawing Review heeft al meer dan 124.000 views gekregen. Er is dus duidelijk interesse in de Apple Pencil en wat je er mee kan doen. Tijdens het App Store Event Tekenen met Stefan de Groot leg ik uit hoe en waarom ik digitaal ben gaan tekenen en hoe ik teken met de Apple Pencil. In de demonstratie laat ik zien hoe ik mijn illustratie en schilderingen maak op de iPad Pro. Daarna is er tijd voor een Q&A en daarna kan je zelf met de Apple Pencil gaan tekenen.

nl_amsterdam_stefan-de-groot_facebook_newsfeed_1200x628

Je kan je nu inschrijven voor het gratis Apple Store Event in de Apple Store Amsterdam. Klik op onderstaande link en schrijf je in.

INSCHRIJVING APPLE STORE EVENT: TEKENEN MET STEFAN DE GROOT.

Het Event vindt plaats op 18 februari om 19:30 uur in de Apple Store Amsterdam op het Leidseplein.

Tags | , , , ,