Image Image Image Image Image
© Copyright 2014 Creative Cave | RSS | Email
Deze site is gemaakt door Knipoog Media
Scroll to Top

To Top

Nieuws

15

mrt
2019

In Nieuws

Door Stefan de Groot

25 jaar Creative Cave

On 15, mrt 2019 | In Nieuws | Door Stefan de Groot

25 jaar Creative Cave

Op 15 maart 1994, nu  25 jaar geleden, startte ik mijn bedrijf Creative Cave en werkte ik aan prachtige opdrachten voor klanten.

Ik ben Stefan de Groot, illustrator, striptekenaar, animator, regisseur, uitgever, scriptschrijver, voice-over, vormgever, appmaker, leraar, multimedia kunstenaar, en samensteller van tentoonstellingen. De basis van alle disciplines die ik via Creative Cave aanbied is het vertellen van verhalen met beelden. Of dat nu via een illustratie, strip, animatie, app, video, schilderij of met een tentoonstelling is, het beeld is altijd leidend. Toen ik 25 jaar geleden begon met mijn bedrijf moest ik een passende naam zien te vinden.  Creative Cave is een verwijzing naar de eerste vertellingen via beeld, de grottekeningen van Altamira.

Panorama Zandvoort

Om de afgelopen 25 jaar te vieren wil ik mijn magnum opus met je delen. Een schilderij waarin al mijn disciplines en talenten samen komen: Panorama Zandvoort. Een narratief digitaal schilderij die de geschiedenis van de badplaats Zandvoort laat zien. Het schilderij was onderdeel van de succesvolle tentoonstelling ‘We gaan naar Zandvoort! Een digitale reis van verleden naar heden’  die van 16 november 2018 t/m 10 maart 2019 te zien was in het Zandvoorts Museum.